Naar boven

Shop online

Lees hieronder meer over de mogelijkheden die wij bieden

1. SHOP ONLINE
Sinds kort vind je (een gedeelte van) onze collectie op onze vernieuwde website. Met 1 klik reserveer je jou favoriete items. Het gemak van thuis op de bank winkelen!

2. PAS-TAS
Thuis op je gemak een aantal items passen? Dat kan ook! In overleg met jou maken we een Pas-Tas speciaal op maat voor jou. 

3. VIDEOBELLEN
Wil je graag persoonlijk advies zoals je dat krijgt in de winkel? Dat kan door te videobellen met één van onze personal shoppers. Bel of stuur een e-mail met daarin je 06-nummer, het gewenste tijdstip en laat eventueel weten waar je naar opzoek bent. We helpen je graag!

Heren: (0342) 471378
info@bossenbroek.nl

Dames: (0342) 472426
woman@bossenbroek.nl

4. SOCAL MEDIA SHOPPING
Op Facebook en Instagram blijven we je inspireren met onze collecties. Heb je iets leuks gezien? Laat ons weten welke items je graag zou ontvangen en in welke maat, dan gaan wij voor jou aan de slag.

5. CADEAUBON
Met een Bossenbroek Gift Card geef je iemand een persoonlijk cadeau waar hij of zij zelf invulling aan kan geven De Bossenbroek Gift Card is daarom de perfecte verassing voor zowel vrienden als (zakelijke) kenissen. We pakken het mooi voor je in. Leuk om te geven, leuk om te ontvangen!

6. CLICK AND COLLECT
Bestel nu je items via de website of connect met ons via onze andere kanalen. We overleggen wanneer het u het beste uitkomt en in dat tijdslot kunt u uw artikelen vlot bij ons komen ophalen. Zit de kleding goed? Top! dan sturen we u een betaalverzoek. zit het niet goed? Laat het ons weten.