Naar boven

Bezorgservice

Lees hieronder meer over de mogelijkheden die wij bieden

1. SHOP ONLINE
Sinds kort vind je (een gedeelte van) onze collectie op onze vernieuwde website. Met 1 klik reserveer je jou favoriete items en bezorgen wij deze gratis bij jouw thuis. Het gemak van thuis op de bank winkelen!

Binnen een straal van 20 kilometer bezorgen we jouw bestelling de volgende werkdag gratis bij je thuis. Woon je niet in de buurt? Geen probleem! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

2. PAS-TAS
Thuis op je gemak een aantal items passen? Dat kan ook! In overleg met jou maken we een Pas-Tas speciaal op maat voor jou. We bezorgen hem aan huis* en komen de volgende werkdag de overige items weer ophalen.

*De Pas-Tas bezorgen we binnen een straal van 20 km.

3. VIDEOBELLEN
Wil je graag persoonlijk advies zoals je dat krijgt in de winkel? Dat kan door te videobellen met één van onze personal shoppers. Bel of stuur een e-mail met daarin je 06-nummer, het gewenste tijdstip en laat eventueel weten waar je naar opzoek bent. We helpen je graag!

Heren: (0342) 471378
info@bossenbroek.nl

Dames: (0342) 472426
woman@bossenbroek.nl

4. SOCAL MEDIA SHOPPING
Op Facebook en Instagram blijven we je inspireren met onze collecties. Heb je iets leuks gezien? Laat ons weten welke items je graag zou ontvangen en in welke maat, dan gaan wij voor jou aan de slag en bezorgen* deze items gratis, de volgende werkdag bij jou thuis.

*We bezorgen binnen een straal van 20 km.

5. CADEAUBON
Met een Bossenbroek Gift Card geef je iemand een persoonlijk cadeau waar hij of zij zelf invulling aan kan geven De Bossenbroek Gift Card is daarom de perfecte verassing voor zowel vrienden als (zakelijke) kenissen. We pakken het mooi voor je in. Leuk om te geven, leuk om te ontvangen!