Naar boven

Bossenbroek Man Bruidegom


Bossenbroek Man heeft alles voor de bruidegom. Wij hebben trouwpakken in de meest uiteenlopende stijlen. Basic, om ook naar een feest te kunnen dragen. Casual, u wilt geen stropdas maar er toch piekfijn uitzien. Vintage, klassiek maar dan in een modern jasje. Traditioneel, voor de bruidegom die er alles op en aan wil. Met gerenommeerde merken zoals: Cossmo, Corneliani, Immediate en Roberto Vicentti, kunnen wij u laten schitteren op uw speciale dag. Laat u adviseren door onze personal shoppers.

Om uw outfit een personal touch te geven, bieden wij tal van accessoires zoals manchetknopen, bretels, strikjes en stropdassen. Voor een hippe, trendy, klassieke, stoere of misschien wel gekke look. Ook bijpassende schoenen mogen niet ontbreken. Wij hebben een mooie collectie waar u, ook na uw bruiloft, nog veel plezier van zult hebben.

Voor de bruidegom die alles net even anders wilt, is er met ons maatwerk keuze genoeg. Onze maatwerkafdeling kunt u uw eigen trouwpak samen stellen. Onze adviseurs ondersteunen u uiteraard met het maken van de keuzes om het beste eindresultaat te bereiken. Laat uw eigen persoonlijkheid naar voren komen met een handgemaakt trouwpak van No.21 by Bossenbroek. Ieder maatpak is uniek en versierd met uw eigen details. Met de accessoires kunnen we eindeloos variëren, geïnspireerd door de kleinste dingen!

Of u nu trouwt op een chique kasteel of op het strand, voor iedere bruidegom hebben de Mannen van Bossenbroek een outfit. De mooiste dag van uw leven begint bij Bossenbroek Man.

 

Afspraak  maken