Naar boven

Blog

Dank jullie wel!

Na 10 weken was daar eindelijk het verlossende woord: we mogen weer open! Weliswaar op afspraak, maar we mogen weer aan het werk en doen waar wij zo lang naar uitkeken: jou advies geven over wat bij je past! Onze collectie is ontzettend gaaf, en daarom stonden we al lange tijd te trappelen om dit aan jullie te mogen laten zien. We zijn zo blij en dankbaar om jullie weer te mogen ontvangen en zijn stil van alle lieve reacties en mooie gebaren. Om dit te illustreren neem ik je mee in een paar gebeurtenissen van de afgelopen week.

Yes we mogen open!


Woensdag 3 maart, 09:00 uur. Normaal gesproken was dit de week van de modeshow; een event waar we altijd met het hele team druk voor aan het voorbereiden waren om voor jou een enorm spektakel neer te kunnen zetten. Nu zijn we net zo trots, maar dan op een mooi aangeklede winkel gevuld met de nieuwste collectie! We willen het namelijk super aangekleed en netjes op orde hebben zodat jij als gast de beste ervaring hebt.

Woensdag 3 maart, 09:30 uur. De deur mag eindelijk weer open na zo veel weken op slot te hebben gezeten, de bankjes mogen weer naar buiten en de lieve gasten stromen binnen. De eerste gasten hebben gelijk een glimlach op hun gezicht en zingen spontaan ‘het feest kan beginnen want wij zijn binnen’. Wat is het heerlijk om ze eindelijk weer te zien, te spreken en alle positieve reacties op de collectie te mogen ontvangen. Zo slingeren de zinnen ‘oh dit is leuk!’, ‘dat jurkje is echt iets voor mij!’, en ‘heb je een leuk idee voor op deze broek’ ons al om de oren, en wat worden ik en mijn team daar enthousiast van! We mogen weer advies geven en meedenken, en daar halen we natuurlijk alles voor uit de kast zodat we het mooiste voor jou bij elkaar zoeken. Mijn hele team straalt ondertussen van enthousiasme aangezien wij eindelijk onze missie mogen uitdragen: jou te laten shinen in ieder draagmoment!

Vervolgens komt een gast heerlijk gebak brengen om te bedanken voor het oprechte advies; hoe leuk is dat! We worden in een week twee maten groter, want in de middag komt er weer een taart. We worden stil van al deze lieve gebaren! De gesprekken komen los en we horen ook hoe het jullie vergaan is de afgelopen weken, iets dat helaas gepaard gaat met een lach en een traan. Toch blijft het mooi dat we zoveel blije gasten hebben mogen ontvangen op onze eerste dag, die lekker door de rekken snuffelden en de parels uit onze collectie ontdekten.

Yes dat is het gevoel waar we zo blij van worden!

 

Even tijd voor jezelf….

In die eerste week merkten wij dat jullie zo toe zijn om weer even tijd voor jezelf vrij te maken, iets dat zo hard nodig kan zijn! Onze gasten vinden het heerlijk om niet langer via internet te moeten bestellen, maar lekker te kunnen passen en de door ons aangedragen combinaties te proberen, waardoor je misschien met een heel andere outfit naar huis gaat dan wat je eerst in gedachten had!

Wij moedigen je aan om lekker de collectie te ontdekken en te kijken waar jij je goed in voelt, om nieuwe modellen te ontdekken en merken te mixen. ‘Geen setje raketje!’ is mijn motto. Jij als gast mag helemaal jezelf zijn en daarin stralen. Al zit je de hele dag vanuit huis te werken, je kan je evengoed leuk voelen in die ene fijne trui of mooie pantalon, die ook nog eens draagbaar is.

 

We nemen de tijd voor jou….

Het was voor ons een lastige puzzel want hoe gaan we tijd inplannen zonder jou een gehaast gevoel te geven? We willen namelijk juist dat je je bij ons kan ontspannen en helemaal tot jezelf kan komen. In overleg met het team besloten we dan ook dat eenieder welkom is! Wil je even op je gemak komen kijken? Wil je even je verhaal kwijt? Wil je juist alles doorpassen en tussen de rekken duiken? Wij nodigen je van harte uit om een afspraak te maken! Kom vooral langs en laat je advies geven over de nieuwste trends en collecties en neem dat langverwachte momentje voor jezelf, want ook in deze rare tijd doe jij ertoe! Wij willen jou laten stralen in al je kracht en nemen hier uitgebreid onze tijd voor. Daarom vragen wij dit ook aan je als je wilt reserveren dan plannen we genoeg tijd voor je in met jouw wensen in ons achterhoofd.

Wil je een afspraak bij ons inplannen? Bel of whatsapp dan naar 0342-472426.

We hopen je snel te mogen ontmoeten bij ons in de winkel.

 

Liefs,
Jannet Bossenbroek en toppers van medewerksters.