M.E.N.S.

 

 

 

Het verhaal achter: M.E.N.S.

 

M.E.N.S. is een Duitse broekenspecialist die zich kenmerkt door het comfort van dragen. De elastische band rekt mee waar het gewenst wordt zodat u er nooit last van zult hebben. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige stoffen om u te kunnen voorzien van de beste broek denkbaar.

Bij M.E.N.S. kunt u broeken vinden in alle materiaalsoorten. Van Wol tot Katoen en Jeans, alles hebben zij in voorraad. Dit alles in combinatie met een uitstekende pasvorm zal er voor zorgen dat M.E.N.S. een broek is die u met veel plezier zult dragen!

Alle broeken worden geproduceerd in Europa. De wollen broeken in Duitsland en katoen en Jeans in Tsjechië, Roemenie en Bulgarije. Bovendien vindt de productie plaats in eigen fabrieken wat ervoor zorgt dat de kwaliteit erg hoog is. Ook is M.E.N.S. daardoor verantwoordt bezig op het gebied van Milieu en arbeidsomstandigheden voor de arbeiders.

De Personal Shoppers van Bossenbroek Man staan klaar om u te helpen met het uitkiezen van uw comfortabele nieuwe broek. En is uw gewenste broek niet op voorraad? Geen probleem want binnen een week is hij in huis!