Drykorn

 

Het verhaal achter: Drykorn

 

Het Duitse label Drykorn is opgericht door Marco Goetz in het jaar 1996. In die tijd werden er vooral herenjeans op de markt gebracht en al snel werd het merk internationaal bekend als modelabel. Na het succes van de jeans is de collectie uitgebreid. De gehele collectie bestaat tegenwoordig uit jeans, T-shirts, overhemden, vesten, colberts en kostuums voor Man, maar ook tops, basics, blouses, jeans en vestjes voor Woman.
Op dit moment is Drykorn nog steeds bezig om de hele wereld te veroveren. In steeds meer landen wordt het label verkocht. Dat komt vooral doordat Drykorn altijd op de hoogte is van de laatste trends en daarop inspeelt op zijn eigen manier. Kernwoorden zijn stads, bereikbaar en progressief. De designs zijn een mix van kleding van vroeger en nu. De items zijn klassiek met een moderne afwerking en zijn te omschrijven als modieus, tijdloos en chic.
Het merk is voor dames en heren die midden in het leven staan, onafhankelijk en zelfverzekerd zijn. De slogan luidt: “Drykorn for beautiful people”. Het merk streeft naar de perfecte pasvorm en wil ervoor zorgen dat de kledingstukken zo comfortabel mogelijk zitten. De jeans staan vooral bekend om de fijne pasvormen. Met een jeans van Drykorn zit je dus altijd goed. Daarbij wordt er veel gebruik gemaakt van grijstinten. Zo zijn de items handig te combineren met andere kleding.
De collecties van Drykorn zitten vol met de laatste mode, maar zonder verlies van de persoonlijkheid en individualiteit van het label.
Het merk wordt internationaal verkocht en heeft meer dan 1.000 klanten wereldwijd. Management, administratie, ontwerp, product management en logistiek bevinden zich allemaal in het hoofdkantoor in Kitzingen, in het zuiden van Duitsland. Stoffen worden voornamelijk besteld in Italië en Frankrijk.
Productkennis, een landelijke distributie en persoonlijke klantenservice hebben van Drykorn één van de meest opkomende en snelst groeiende merken in de mode-industrie gemaakt.
Ontdek de nieuwste collecties bij Bossenbroek en loop er weer stijlvol en inspirerend bij!