WE ONTVANGEN JE GRAAG MET EEN GLIMLACH OP GEPASTE AFSTAND

20/06/2020
Door: Bossenbroek Woman

De afgelopen weken hoorde ik regelmatig om me heen: ‘’wat heerlijk om te shoppen in zo’n relaxte, veilige omgeving. Onze gasten sprak ik persoonlijk en ik deel graag hun ervaringen en die van onszelf.

WE ONTVANGEN JE GRAAG MET EEN GLIMLACH OP GEPASTE AFSTAND
Dit laatste is bij ons geen probleem. Onze winkels zijn 600m² en dat is helemaal in deze tijden een verademing. Doordat we tijdelijk onze winkels sloten, konden we samen met ons geweldige team uitvinden wat wel en niet meer kan. De 1,5 meter is al vanzelfsprekend en we passen ons heel natuurlijk aan om jou een heerlijke shopervaring te geven. Door de routing aan te passen, merk je hier zelf niets van. Je hebt dus ruimte en dat winkelt zo ontspannen! Jullie positieve reacties maakten ons erg blij. We overleggen en poetsen namelijk wat af, maar dit doen we met heel veel liefde.

EEN OMGEVING WAAR JE OPRECHT ADVIES KRIJGT
Waar iedere week  nieuwe items binnenkomen. Een plek waar we jou inspireren met het mixen van merken en stijlen. Van een heerlijke casual outfit tot aan het pak of jurk voor een feestje! Alles kopen we met liefde in en we hebben aandacht waar het geproduceerd wordt. Dit is nu nóg belangrijker.

WE HOUDEN VAN ONS WERK
En vinden het heerlijk om samen met jou de juiste outfit te vinden. Die jou laat stralen, want dát is onze missie. En je te voorzien van tips & tricks waar je thuis verder mee kunt. Ook jouw kledingstijl is de laatste maanden anders dan normaal.

WE ZULLEN SAMEN EEN NIEUWE WERELD INGAAN
Maar wij geloven nog steeds in menselijk contact. Er gebeurd veel, ook bij jou thuis, dan is het fijn om aan een buitenstaander je verhaal te doen. Wij ervaren dat als iets kostbaars, wat we graag met je blijven delen. Hopelijk tot snel!

Liefs,
Jannet Bossenbroek

Bossenbroek Man & Woman