DAMES JASSEN

18/09/2019
Door: Bossenbroek Woman

TIJD VOOR EEN WINTERJAS!

Het najaar laat zich al zien. De eikels vallen van de bomen en de tijd van blaadjes harken is ook weer begonnen.

Dit betekend ook dat het soms weer aardig fris kan zijn als we ‘s morgens de deur uit gaan of op zaterdag weer langs de kant van de lijn de kinderen staan aan te moedigen.

TIJD VOOR EEN WINTERJAS!

Maar waar kies je nou voor? Er is zoveel keuze in kleur, lengte, materiaal… Wat past bij u of jou?

Begin eerst bij het idee waar u de jas voor zoekt. Is het een jas voor wandelingen met de hond, op de fiets naar het werk of zoekt u juist een prachtige mantel om zakelijk of naar een feestje te dragen.

 

Een wollen jas is prachtig en tijdloos! Perfect voor uw zakelijk en feestelijke look. Ook een perfecte jas voor erbij… Want dit is niet de jas waarmee u door weer en wind op de fiets wilt zitten.

Een gewatteerde jas, kort of half lang, is super fijn voor op de fiets! De kou in met een warm gevoel zonder dat het u in de weg zit.

Zoekt u nou een jas die trendy, stoer en vrouwelijk is dan zijn de fake fur en teddy jassen dit seizoen helemaal uw ding!

 

Kies de jas die bij u past. Houd rekening met wat u er onder gaat dragen. Pas een winterjas niet alleen met een dun t-shirtje er onder. Kies voor uw draagmoment en uw stijl!

*Beelden die hier zijn gebruikt zijn jassen die ten tijden van het maken van deze blog aanwezig waren in de winkel. Dit geeft geen garantie over de aanwezigheid van de artikelen ten tijden van lezen.