Liefde voor ambacht

Liefde voor het maatpak

 

De Mannen van Bossenbroek hebben een ruim assortiment aan pakken. Wilt u echter een pak op maat kopen? Bij Bossenbroek Man zijn wij helemaal thuis in het maken van het perfecte maatpak! Van een driedelig pak tot een casual kostuum, compleet gepersonaliseerd naar uw eigen smaak. Op onze TailorMade-afdeling maken wij uw kostuum op maat met de beste stoffen en meest trendy afwerkingen.

Onze collectie

Een maatpak van Bossenbroek wordt compleet afgestemd op uw maat en persoonlijke stijl. Het resultaat: Een pak dat indruk maakt en klasse uitstraalt. Maar niet alleen een pak behoort tot de opties. Ook een overhemd, colbert of pantalon behoort tot de opties van ons maatwerk programma. Benieuwd naar alle mogelijkheden van ons TailorMade aanbod? Neem dan contact met ons op!

 

Aanmeten van maatpak

Het aanmeten van een maatpak kost de nodige tijd. Samen met u gaan we bepalen uit welke stof, voering, pasvorm en afwerking uw maatpak zal bestaan. Op deze manier kunnen wij u eigen persoonlijke en onderscheiden look creëren.

 

 

Alle tijd en aandacht voor u?

Wilt u graag een afspraak maken voor bijvoorbeeld het uitzoeken van uw trouwpak, het aanmeten van een maatkostuum of het passen van een trouwpak?

Maak een afspraak