Onze events

Events

Dames Jeans Actie

Hét basisitem die niet in je kast mag ontbreken Tot en met zaterdag 21 oktober. Maandag 9 oktober gaat onze Dames jeans actie van start. Op alle jeans vanaf €99,95 krijgt u €20,- korting. Jeans zijn het hele jaar door een basisitem die niet in je kast mag ontbreken. Wist je dat een vrouw gemiddeld..

Jassen Actie

De Winter Door… Tot en met zaterdag 4 november. Echte mannen kunnen de kou wel aan, maar dan wel in een goede winterjas. Functioneel, warm en met het nodige draagcomfort, dat is wat wij mannen willen. En laat ons nieuwste merk Finnmark daar nou net aan voldoen. Scandinavische kwaliteit voor een scherpe prijs. Over Finnmark..

Vanguard & PME Legend

Trui en Overhemd Set Actie Tot en met zaterdag 18 november. Combineer een trui en overhemd en ontvang korting op de set. De actie is geldig (zo lang de voorraad strekt) op geselecteerde overhemden en truien van PME Legend en Vanguard. PME Legend: Trui en overhemd samen voor €139,90 in plaats van €169,90. Vanguard: Trui en..

Borrel Vrijdag

Borrel vrijdag 27 Oktober 2017 17.00 tot 21.00 uur Wat is een betere manier om het begin van het weekend  te vieren dan met een gezellig hapje & drankje?! Op deze  koopavond kunt u zowel bij Bossenbroek Man als bij Bossenbroek Woman komen genieten van een avondje shoppen terwijl er wat lekkers voor je klaar..

BAGEL ZATERDAG

Bagel zaterdag Zaterdag 28 Oktober  Van 10.00 tot 17.00 uur. Wij nodigen u uit om deze smakelijke zaterdag te komen genieten van onze eigengemaakte, verse bagels met mascarpone en carpaccio. Ondertussen kunt u bij beide winkels onze collecties bewonderen en staan we klaar om u advies te geven zodat u tevreden de deur uit gaat…

SPARKLE TIME

Sparkle time Zaterdag 4 november. Shinen en fonkelen met een prachtige, feestelijke (gala)outfit? En voor wat subtielere bling bling kiest u gewoon voor mode-items met bijvoorbeeld brokaat, kant of fluweel. Toch liever iets meer draagbaar? Wij bieden ook volop stijlvolle, ready to wear mode. Onze collectie brengt u alvast in de Partymood! Op deze dag..