MODESHOWS

07/03/19
  • Hoofdstraat 175
  • 07/03/19
  • 10:00
logo Bossenbroek Man & Woman

Lichten uit… Spots aan!

Donderdag 7 maart | 10:00, 14:00 & 19:00

 

Fashion favorites, mannequins, catwalk, licht, muziek, hapje & drankje… Komt u óók meegenieten? Onze modeshows spatten straks weer de catwalk af. Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen! (0342 472426)

 

Fashion favorites, mannequins, catwalk, licht, muziek, hapje & drankje… Komt u óók meegenieten?
Onze modeshows spatten straks weer de catwalk af. Wij voeren u mee langs sprankelende collecties, die opvallen door vernieuwing, uiteenlopende stijlen en prachtige materialen en kleuren. Dit seizoen kunnen we niet om kleur, details en prints heen. Puur vakmanschap is écht meesterschap… En dat laten wij graag zien!

Onze mannequins showen tijdens de drie shows verrassende combinaties van stijlen, kleuren én merken. Ervaar zelf dat u er onderscheidend kunt uitzien – voor élk budget en voor élk kleedmoment. Voor hem en haar. Niet alleen laten we de laatste mode van over de hele wereld zien, we presenteren ook nieuwe topmerken van Hollandse bodem en Deens design.

 

 

Samen maken we er weer een mooi modefeestje van. Het modeteam van Bossenbroek nodigt u dan ook van harte uit voor deze spectaculaire en insperende show. Mis dit modefeestje niet!

 

Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen. Dit kan zowel telefonisch (0342-472426) als via de e-mail (woman@bossenbroek.nl). De entree is € 5.-

In verband met de voorbereidingen voor de shows, is Bossenbroek Woman maandag 4 maart gesloten.