Dutch Retail Experience Award

08/06/18
  • Hoofdstraat, 175 | Kerkstraat 21
  • 08/06/18
  • 00:00
logo Bossenbroek Man & Woman

Wij zijn voor de tweede keer genomineerd voor de Dutch Retail Experience Award in de categorie Excellence! Wij zijn super trots dat wij bij de beste 10 van Nederland horen & trots op ons team waarmee wij dit bereikt hebben! Helpt u ons winnen?

De Dutch Retail Experience Awards is een landelijke retailprijs voor de modezaken die hun winkelbeleving neerzetten op basis van de pijlers authenticiteit en duurzaamheid. Deze Award is in 2012 in het leven geroepen om vooruitstrevende retailers en winkelconcepten onder de aandacht te brengen en te stimuleren. Waarmee we de retailers inspiratie en goede voorbeelden geven van winkels die duurzaamheid in hun beleid verweven hebben.

De Awards bestaan uit een juryprijs en een publieksprijs die op basis van een open stemformulier verworven worden. Stem tot 1 juli op uw favoriet van 2018!

Retail Excellence Award

De Retail Excellence Award is voor gevestigde retailers, die al meer dan 25 jaar bestaan. De Award wordt uitgereikt aan de retailer die zich blijft vernieuwen, inspeelt op de trends van nu en zich onderscheid met langdurige klantenbinding.

 

Stem nu (U vind ons in de categorie EXCELLENCE!)

http://poweringsustainablefashion.nl/dutch-retail-experience-awards/