Dames Jeans Actie

09/10/17
 • Hoofdstraat 175
 • 09/10/17
 • 13:30
logo Bossenbroek Man & Woman

Hét basisitem die niet in je kast mag ontbreken

Tot en met zaterdag 21 oktober.

Maandag 9 oktober gaat onze Dames jeans actie van start. Op alle jeans vanaf €99,95 krijgt u €20,- korting.

Jeans zijn het hele jaar door een basisitem die niet in je kast mag ontbreken. Wist je dat een vrouw gemiddeld 7 jeans in haar kast heeft liggen.. Maar we zijn altijd op zoek naar die ene spijkerbroek die helemaal bij ons past.. Om de perfecte jeans te vinden hebben we voor jou wat TIPS op een rijtje gezet..

 

 Tips

 1. How Lovely!
  Iedereen kent het: de love handles, omdat sporten er net iets te vaak bij inschiet of het ‘vet’ zich heel graag hier manifesteert. Een welbekend fenomeen en niet erg bevorderlijk voor het sexy jeans-gevoel. Draag corrigerend ondergoed onder je kleding zodat de ‘lovehandles’ minder opvallen.
 2. De zakken van een jeans zijn niet zomaar ‘zakken’!
  Voor elk billentype geldt dat de keuze voor een jeans afhankelijk is van de positie van de achterzakken. Bij een wat rondere vorm geldt: des te dichter de zakken bij de middennaad, des te kleiner de bips oogt. Opgestikte zakken en grotere applicaties resulteren daarentegen in een ronder en voller formaat. Billen die plat zijn, komen beter tot hun recht met midden- tot diepzittende achterzakken. In dit geval zijn klepjes op de billen een goede optie.
  Spits toelopende vijfhoekige zakken laat het achterwerk extra klein lijken.
 3. Probleemzones? Nee, bedankt!
  Donkere kleuren werken magisch voor dames met volle benen. Het is de troef voor een slanke look. Voor een volume boost aan het figuur zijn de zogenaamde stone bleachedjeans (erg helder en ‘uitgewassen’) uitermate geschikt. Tight of loose? De keuze is aan jou!
  De keuze voor een strak of los jeans model, is een kwestie van persoonlijke smaak en je figuur. Elke pasvorm heeft een uniek effect. Een strakke Slim Fit of skinny bijvoorbeeld, benadrukt het figuur, met name de benen. Heb je korte benen dan is een ‘boy- of girlfriend’ model jeans niet de beste optie omdat door het laaghangende kruis je benen nog korter lijken.
 4. “Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…”
  Een kijkje in de spiegel is essentieel bij de aankoop van een jeans. Een kritische self-check van voren en van achteren is een Een perfecte fit aan de voorkant, is geen garantie voor een geweldig achterwerk. Misschien zitten de zakken niet perfect? Doe altijd een double check!
 5. Klein en rond? Geen probleem!
  Voor personen met een kleine lichaamsbouw en veel rondingen, is het vinden van de perfecte pasvorm appeltje-eitje. Trek wederom de donkere kleuren uit de kast voor een slank effect. Verder is het raadzaam om toeters en bellen zoals opvallende zakken te vermijden.
 6. Lengte onder de loep!
  Lengte is een belangrijk criterium in de jacht naar de perfecte jeans. Te lang of te kort is ongeoorloofd. Vergeet bij het kopen van een jeans niet dat door het dragen plooien ontstaan en de jeans hierdoor tot twee centimeter korter wordt. Als de jeans een tikkeltje te lang is, is oprollen de oplossing. Deze tactiek heeft als gevolg dat de benen wat korter ogen.
 7. Wow, die benen!
  Laat je slanke benen goed zien in de bekende skinny jeans! In combinatie met brede bovenstukken, zoals oversizedtruien laat je je benen nog slanker lijken en wordt contrast tussen je boven en onderlichaam groter.
 8. Perfecte premissen!
  Voor de dames gezegend met ellenlange benen en slanke armen, zijn er ontelbaar veel potentiële perfecte jeans. Van Slim Fittot boyfriend, dit figuur kan alles hebben. Het is een kwestie van modegevoel en stemming.
 9. De beste vriendin
  Gezien het mega immense jeans aanbod, is het logisch dat de onzekerheid toeslaat. Bij twijfel is het nemen van een zelfportret een gouden tip. Met behulp van een snapshot is een persoonlijk oordeel te vellen over de mogelijk perfecte jeans.