De Bruidegom

VOOR DE BRUIDEGOM

Bossenbroek Man heeft alles voor de bruidegom. We hebben trouwpakken in de meest uiteenlopende stijlen. Basic, om ook naar een feest te kunnen dragen. Casual, u wilt geen stropdas maar er toch piekfijn uitzien. Vintage, klassiek maar dan in een modern jasje. Traditioneel, voor de bruidegom die er alles op en aan wil. Met gerenommeerde merken zoals: Cossmo, Corneliani, Immediate en Roberto Vicentti, kunnen wij u laten schitteren op uw speciale dag. Laat u adviseren door onze personal shoppers.

Om uw outfit een personal touch te geven, bieden wij tal van accessoires zoals manchetknopen, bretels, strikjes en stropdassen. Voor een hippe, trendy, klassieke, stoere of misschien wel gekke look. Ook bijpassende schoenen mogen niet ontbreken. Wij hebben een mooie collectie waar u, ook na uw bruiloft, nog veel plezier van zult hebben.

U kunt een afspraak maken door onderstaand formulier in te vullen. Zonder afspraak moeten wij u wellicht teleurstellen. Door een afspraak te maken kunnen wij de tijd voor u vrijmaken zodat u optimaal geadviseerd kan worden bij uw keuze.

Of u nu trouwt op een chique kasteel of op het strand, voor iedere bruidegom hebben de Mannen van Bossenbroek een outfit. De mooiste dag van uw leven begint bij Bossenbroek Man.

Een afspraak maken? Vul onderstaand formulier in.

Wilt u graag een afspraak maken voor bijvoorbeeld het uitzoeken van uw trouwpak, het aanmeten van een maatkostuum of het passen van een trouwpak?

Maak een afspraak

Het trouwpak

De Bossenbroek bruidegom

Onze Trouwafdeling